OM azonosító: 035316

12.b (Perge)

12.b (Perge)

Az órák időpontjai: hétfő 3-4. óra, szerda 2. óra, csütörtök 5. óra (mindegyik óra a könyvtárban lesz).

Az alábbi linkeken érhetőek el az érettségi követelményei és vizsgaleírása.

ÉRTÉKELÉSI RENDSZER A 12. ÉVFOLYAMON

Az értékelés érdemjegyekkel történik, melyek átlaga határozza meg az évvégi jegyet (1,8-tól elégséges, 2,6-tól közepes, 3,4-től jó, 4,2-től jeles). Érdemjegyeket a témazárókból (kétszeres súlyozással, 25%-tól elégséges, 40%-tól közepes, 60%-tól jó, 80%-tól jeles), a két kisérettségiből (az első kétszeres, a második háromszoros súlyozással), röpdolgozatokból, órai és otthoni munkából lehet szerezni.

A témazáró dolgozatokat kötelező megírni, hiányzás esetén a pótlásra az érkezéstől számított egy héten belül kerül sor (indokolt esetben kérhetnek a diákok több időt a pótlásra). Javításra tanórán kívül, előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Ha a diák ebben az időpontban nem jelenik meg, és erről nem értesíti a szaktanárt, akkor elveszti annak a dolgozatnak a javítási lehetőségét.

12. évfolyamon matematikából két kisérettségi vizsgán vesznek részt a tanulók. A vizsga formai és tartalmi követelményei az érettségi vizsgáéhoz igazodnak.A vizsgák időpontja: február 13. és április 10. - mindkét alkalommal 180 perces írásbeli vizsga, szükség esetén később szóbeli vizsga (itt találhatók mintafeladatok a szóbelire). Ha valakinek mindkét kisérettségi jegye elégtelen, akkor az évvégi osztályzata is elégtelen, tehát nem kezdheti meg az érettségi vizsgáit.

Együttműködő partnereink

Hasznos linkek

Közösségi oldal és e-napló
Kövessen minket közösségi oldalainkon is

Kapcsolat

Kürt Alapítványi Gimnázium

1117 Budapest, Bogdánfy u. 5/b.

Tel: (1) 422-0673, (1) 422-0672
Fax: (1) 343-0715
Email: posta@kag.hu

Kapcsolat